Ula Ložar pred božičnim večerom presenetila svoje evropske oboževalce!

0

Prva slovenska “Junior evrovizijka” v zgodovini, ki nas je pred dvema letoma zastopala na Junior Eurovision Song Contest s skladbo ‘Nisi sam’, je po odmevnem dogodku pridno ustvarjala, šolala svoj glas in veliko nastopala, … tik pred božičnim predvečerom pa predstavlja novo skladbo “I’ll Be With You”.

Na Malti je Ula navdušila s svojo simpatičnostjo, v Sloveniji pa je postala pravi najstniški idol. Na svojem družbenem omrežju jo spremlja več kot 10.000 oboževalcev, kjerkoli pa nastopi, navduši. Da je Ula prava mala glasbena ustvarjalka je dokazala z novo glasbeno zgodbo, saj je ponovno so-ustvarila melodijo za svojo skladbo. Skupaj s producentom Raayem sta pripravila pesem v angleščini, s katero bo Ula zagotovo navdušila tudi oboževalce po Evropi, ki jih je dobila prav zaradi udeležbe na Evroviziji za mlade.

Avtor besedila je Anej Piletič, član priljubenega dua BQL. Z besedilom Ula sporoča, da nismo nikoli sami in nam bo zagotovo vedno nekdo stal ob strani tudi v trenutkih ko nam bo kdaj težko.

“Mislim, da je pesem takšna, da si jo bodo mladi in starejši radi prilepili na zid. Čeprav ni božična ali praznična, pa ima močno sporočilo … Letos sem zelo nestrpno pričakovala praznične dni, saj sem vedela, da bomo objavili novo pesem večer pred božičem … kar je zame to zagotovo najlepše darilo,” je povedala Ula ob izidu pesmi.