Neno Belan & The Fiumens z novi album ‘Sanjaj’

0

Neno Belan, eden najbolj popularnih kantavtorjev na Hrvaškem je objavil dolgo pričakovani novi album, njegov zadnji album, ‘Ocean ljubavi’ je bil izdan pred dobrimi šestimi leti.

Belan ostaja zvest ljubezenski tematiki in pozitivnemu ter sanjavemu odnosu do sveta. Kot pravi Belan, se njegovi albumi v zadnjih petnajstih letih doživljajo bolj kot kolekcija največjh hit singlov. Tudi na njegovem novem albumu ‘Sanjaj’ so hiti, ki so kraljevali na lestvicah v zadnjih tednih, mesecih.

Z albuma poslušamo istoimenski singel ‘Sanjaj’, ki je nastal za namen otroškega muzikala čarovnik iz Oza. Tekst je napisala Ines Prajo, pod glasbo se je podpisal Neno Belan.

V letu 2016 je Neno Belan doživel na Hrvaškem velik uspeh z muzikalom ‘ Matilda’, Neno je napisal glasbo, v muzikalu jo izvajajo znani hrvaški glasbeniki in glasbenice.

Na albumu se nahaja tudi pesem ‘S Mure na more Jadransko’, katero Neno izvaja z našim Vladom Kreslinom, na albumu pa lahko poslušamo tudi še ekskluziven, neobjavljen duet z Josipo Lisac.

Pod producentsko taktirko se je poleg Nena Belana podpisala Srđan Sekulović Skansi in Igor Ivanović, za grafični design pa je zaslužen Marko Nemec.

Album dobite v vseh normalno založenih trgovinah, poslušate pa ga lahko tudi na Deezerju.

Album ‘ Sanjaj’ je peti zaporedni album, ki ga je ustvaril s spremljevalno skupino The Fiumens. Letošnje leto bo Neno Belan praznoval 20. Obletnico delovanja, ki jo bo z The Fiumens proslavil s koncertom v Zagrebškem Domu Sportova. 25.februarja 2017.