KiNG FOO z novim videospotom!

0

Slovenska zasedba KiNG FOO je leto 2017 napadla z vso silo, saj so že na samem začetku izdali popolnoma nov videospot za pesem Lebdenje. V spotu nosi glavno vlogo pevka Aleksandra Josić, ki v objemu narave z meditacijo beži v vzporedne svetove, ki so jih KiNG FOO že tradicionalno upodobili s pomočjo računalniške tehnike.

“Brez tega pri nas očitno ne gre,” je priznal režiser Matej Sušnik, sicer basist v zasedbi: “Ko sem ostalim članom skupine predstavil prvo varianto, brez posebnih učinkov, so se vsi strinjali, da nekaj preprosto manjka. Verjetno sem jih preveč razvadil,” je še dodal v smehu.

Snemanje je potekalo tudi rahlo adrenalinsko, kajti obešeni na plezalne vrvi, so poskušali doseči učinek lebdenja. Ideja se je izkazala za precej bolj zahtevno, kot so sprva pričakovali, in smeha je bilo polno. Vragolije svojega mesta v končnem produktu seveda niso našle, so pa FOOjevci obljubili, da jih bodo zbrali in objavili, takoj ko bo konec promocijskih aktivnosti za videospot. “V svoje ustvarjanje vedno dodamo še kanček norosti in ščepec magičnosti,” je še dodal skladatelj Rok Golob, sicer avtor skladbe in bobnar v skupini.