Kevin Koradin predstavlja pesem Never let me go!

0

Rocker Kevin Koradin navdih za skladbe črpa iz sveta, del katerega je tudi sam. Skladba Never let me go je distopična vizija prihodnosti: pripoveduje o človeku, pravzaprav klonu, od katerega se pričakuje le izpolnjevanje funkcije, za katero je bil ustvarjen. Ujet v sistemu, ki posameznika obravnava zgolj kot robota ali številko, želi pokazati, da lahko ponudi več od avtomatizma; želi pokazati svojo dušo, čustva. Zato ustvarja, piše, slika, da bi za njim ostalo kaj več kot zgolj številka na listu papirja.

V zgodbi najdemo mnogo vzporednic s časom, v katerem živimo danes. Na prvi pogled znanstveno fantastična skladba pravzaprav ni daleč od naše resničnosti. Pri nastajanju skladbe je ponovno sodeloval z nizozemskim producentom Cliffordom Goilom. Futuristično besedilo je svojo zvočno podobo našlo v alternativnem popu.

Koradin je ena od tistih ustvarjalnih duš slovenskega glasbenega prostora, ki lahko včeraj ustvari hard rock skladbo z bandom Gora ali moderno rock himno za zasedbo Tide, ali pop pesem za Aniko Horvat. Prisluhnite mu, kako zveni v samostojni izvedbi!