Carpool Karaoke miks: neverjeten ‘mashup’ vseh karaok iz leta 2016

0

Mislimo, da ne bomo zgrešili, če bomo rekli, da je bilo leto 2016 za Jamesa Cordna več kot odlično, gotovo pa se lahko zahvali priljubljenemu segmentu svoje oddaje Late Late Show Carpool Karaoke. Britanski igralec in voditelj pogovornega šova je prejšnje leto svet zabaval s svojimi glasbenimi avtomobilskimi pustolovščinami, v katerih so sodelovali praktično vsi! Zdaj se je nekdo prekleto potrudil in sestavil neverjeten ‘mashup’ skoraj vseh karaok in tako v svet prinesel še en razlog več za veselje in smeh. To preprosto morate videti!

V Carpool Karoke so nas v letu 2016 razveseljevali Lady Gaga s svojimi uspešnicami, kot so Bad Romance in Million Reasons, Britney Spears s svojim fetišem na žgečkanje in drugimi Britneyizmi, Madonna je ‘tverkala’, Michelle Obama je zapela z Missy Elliott, Adele pa je pokazala, da obvlada tudi rapanje. Deležni smo bili celo posebne praznične različice z Mariah Carey in drugimi zvezdniki.

Carpool Megamix se ‘vrti’ okoli poletne uspešnice Justina Timberlaka Can’t Stop the Feeling, k temu pa se pridružijo druge uspešnice, vključno s skladbami Spice Girls, Coldplay, One Direction, Seleno Gomez ter Gwen Stefani.

Video so ustvarili na YouTube kanalu AnDyWuMUSICLAND, kjer najdemo še en neverjeten megamiks, v katerem je združenih 90 najboljših pesmi leta 2016.